Безкоштовно знайти оголошення з оренди в Україні
Ми допоможемо знайти квартиру, будинок, готель або хостел в Україні, без посередників.
На сайті 16 941 оголошення від власників.

Сергій Міхалок (Brutto) і проект Ляпіс-98 у Львові, 12 листопада 2016

« Новини

Сергій Міхалок виконуватиме пісні гурту Ляпіс Трубецькой в ​​рамках проекту Ляпіс-98.

"Мені подобається, що ми легалізували Ляпіс-98... Я думаю, що готовий весело і від душі співати мій "клоунський" репертуар... У мене є татуювання - Шапіто і відлітають в повітря кулі... Це як у пісні Ярмарки фарби - ностальгія не відпустить назавжди... Я можу бути серйозним, дорослим, розважливим, але Циркач і Вуличний Гаер завжди живуть в мені!!! Я люблю радувати людей. Я люблю свою професію. Я люблю (і сподіваюся, - вмію...) співати свої пісні!!! і буду це робити у всіх своїх Творчих проектах Щиро і від Душі!", - розповідає Сергій Міхалок про проект Ляпіс-98.

концерт Ляпіс-98

Старі пісні Ляпісів виконуються нечасто, і це "ексклюзивний формат", який ніяк не заважає повною мірою виступати і розвиватися Brutto, зазначив продюсер гурту Антон Азизбекян.

Крім того, гурт Brutto, який до цих пір не має можливості виступати в Білорусі - визнаний найпопулярнішим гуртом країни. 15 квітня в Мінську відбулася церемонія вручення Премії М017. У номінації "кращий гурт / виконавець" впевнену перемогу здобув гурт Brutto. Варто відзначити, що ніякого експертного журі не залучалося. Голосував народ.

Ляпіс-98

Де зупинитися у Львові

Зібралися приїхати на проект Ляпіс-98 у Львові, і задумалися де зупинитися на ніч? Тоді ми радимо вам заздалегідь подбати про це. Для цього рекомендуємо відвідати відповідний розділ нашого порталу - "квартири подобово у Львові"!

Дата: Субота - 12 Листопада - 20:00 | Адреса: Event-Hall "KINO", Львів, пр. Чорновола, 2

Додано в Обрані

Увійдіть, щоб зберегти Обране у своєму обліковому записі
Go to top