Безкоштовно знайти оголошення з оренди в Україні
Ми допоможемо знайти квартиру, будинок, готель або хостел в Україні, без посередників.
На сайті 16 941 оголошення від власників.

Концерт Los Vivancos у Києві, 08 Жовтня 2016

« Новини

LOS VIVANCOS - це сім братів, які володіють воістину неймовірним поєднанням талантів: вони і танцюють, і співають, і грають на різних музичних інструментах. Їх Фантастичний темперамент вражає.

Брати народилися в Іспанії, в Барселоні. Прославитися їм вдалося ще підлітками: брати рано почали танцювати. Вони придумали власний номер - це був танець з елементами акробатики. Слава про LOS VIVANCOS розлетілася миттєво всюди вже тоді. Про їх обдарування дізналася вся країна. Їх виступи були із захопленням прийняті далеко за кордоном Іспанії, вони широко відомі і на Заході, що ще раз доводить високий рівень виконання.

концерт los vivancos

Брати LOS VIVANCOS отримали прекрасну освіту, в кращих навчальних закладах, чий престиж в світовій практиці незаперечний. Перш ніж створити танцювальний союз, брати LOS VIVANCOS набиралися досвіду, вбираючи в себе різні культури народів світу, осягаючи різні музичні традиції.

У 2004 році світ побачив союз - фламенко-шоу братів LOS VIVANCOS. З цього моменту неймовірний успіх і інтерес публіки до них не згасає!

los-vivancos

Де зупинитися у Києві

Зібралися приїхати на шоу братів LOS VIVANCOS в Києві, і задумалися де зупинитися на ніч? Тоді ми радимо вам заздалегідь подбати про це. Для цього рекомендуємо відвідати відповідний розділ нашого порталу - "квартири подобово у Києві"!

Дата: Субота - 08 Жовтня - 19:00 | Адреса: Палац "Україна", вул. В. Васильківська, 103

Додано в Обрані

Увійдіть, щоб зберегти Обране у своєму обліковому записі
Go to top