Безкоштовно знайти оголошення з оренди в Україні
Ми допоможемо знайти квартиру, будинок, готель або хостел в Україні, без посередників.
На сайті 18 224 оголошення від власників.

Різдвяна Історія з Тіною Кароль у Львові, 03 січня 2017

« Новини

У переддень Різдва співачка відвідає з концертами Львів.

Тіна Кароль виконає найвідоміші українські колядки у новій музичній обробці. За допомогою пісень, що славлять Різдво, де виховується боротьба між темрявою і світлом і завжди перемагає добро, Тіна Кароль, як берегиня українських традицій, покаже, що Музика може зцілити людську душу, немов це не просто пісня, а справжня молитва.

«У наш час люди втратили віру в чудо, - каже Тіна Кароль. – Ми перестали ділиться своїм добром і любов'ю. Але диво реально, традиції живі, і не тільки у вечір перед Різдвом. Вони супроводжують нас все життя, потрібно лише відкрити свої очі і серце, дозволити добру увійти в свою душу. Я мрію, щоб цей концерт допоміг людям пронести вогонь добра в душі не тільки на Різдвяні свята, а і через все своє життя, адже це залежить лише від нас самих. Поки живі традиції – жива країна»

Співачка не раз говорила, що Музика покликана надихати людей, саме в цьому вона бачить свою співочу місію. Сам концерт «Колядки та обрані хіти» буде незвичайним: це сімейне, добре свято, де глядачі разом із співачкою поринуть у казку Різдва.

різдвяна історія з Тіною Кароль у Львові

Концерт складатиметься з двох відділень: у першому – шанувальники співачки зможуть насолодитися давно забутими українськими колядками в сучасній обробці, які розчулюють автентичністю і красою. Співачка постане перед своїми шанувальниками в несподіваному для неї фентезі-образі Коляди. У другому відділенні концерту - глядачі зможуть підспівувати своїм найулюбленішим обраним хітам з творчості співачки.

«Це найкращий Новорічний подарунок, який я могла придумати для своїх шанувальників», - говорить Тіна Кароль.

Де зупинитися у Львові

Зібралися приїхати на різдвяну програму Тіни Кароль "Різдвяна Історія" у Львів, і задумалися де зупинитися на ніч? Тоді ми радимо вам заздалегідь подбати про це. Для цього рекомендуємо відвідати відповідний розділ нашого порталу - "квартири подобово у Львові"!

Дата: Вівторок - 03 Січня - 19:00 | Адреса: "Львівський театр опери та балету", Львів, просп. Свободи, 28

Додано в Обрані

Увійдіть, щоб зберегти Обране у своєму обліковому записі
Go to top